72997
Książka
W koszyku
Kartacze z rodzynkami, roślinny stek, pasztet z soczewicy, seler à la śledź – z ogórkiem kiszonym i sojonezem, to jedynie kilka z wielu propozycji na bezmięsne dania jakie przygotowała dla czytelników Alicja Rokicka. Chociaż mięso to jeden z podstawowych składników polskiej kuchni, wcale nie jest niezastąpione. Wegański stół jest tak samo bogaty, różnorodny i uginający się od pyszności jak ten tradycyjny. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie: zwolennik typowej polskiej kuchni oraz entuzjasta nowych smaków. Ta książka to kompozycja ponad stu wspaniałych i stuprocentowo roślinnych przepisów na śniadania, obiadki i podwieczorki, zupy, drugie dania i desery. Codzienne i świąteczne. Każda z potraw sprawdzi się nie tylko w Wigilię, Wielkanoc czy na przyjęciu noworocznym, ale nawet u cioci na imieninach.
Status dostępności:
WYPOŻYCZALNIA DLA DOROSŁYCH
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
FILIA NR 5 - DOROŚLI
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca finansowania
Zrealizowano ze środków finansowych Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej