72974
Book
In basket
Kartacze z rodzynkami, roślinny stek, pasztet z soczewicy, seler à la śledź – z ogórkiem kiszonym i sojonezem, to jedynie kilka z wielu propozycji na bezmięsne dania jakie przygotowała dla czytelników Alicja Rokicka. Chociaż mięso to jeden z podstawowych składników polskiej kuchni, wcale nie jest niezastąpione. Wegański stół jest tak samo bogaty, różnorodny i uginający się od pyszności jak ten tradycyjny. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie: zwolennik typowej polskiej kuchni oraz entuzjasta nowych smaków. Ta książka to kompozycja ponad stu wspaniałych i stuprocentowo roślinnych przepisów na śniadania, obiadki i podwieczorki, zupy, drugie dania i desery. Codzienne i świąteczne. Każda z potraw sprawdzi się nie tylko w Wigilię, Wielkanoc czy na przyjęciu noworocznym, ale nawet u cioci na imieninach.
Availability:
WYPOŻYCZALNIA DLA DOROSŁYCH
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
FILIA NR 5 - DOROŚLI
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Funding information note
Zrealizowano ze środków finansowych Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again